Kako prenosi Kurir, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša Aleksandar Aca Sofronijević raskinuo je sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Dobro obaviješteni izvor blizak bivšem paru rekao je za CNN da su njih dvoje bili van veze nekoliko mjeseci, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Kontaktirali smo i Acu Ofronijevića, koji je potvrdio naša saznanja i otkrio da Sanji želi sreću u budućnosti:

“Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju” – ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

 

Kontaktirali smo i Acu Ofronijevića, koji je potvrdio naša saznanja i otkrio da Sanji želi sreću u budućnosti: “Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi” – kazao je Aca.

Oglasi - Advertisement