O poznatom hrvatskom pop pjevaču se mnogo pisalo u medijima u posljednjih nekoliko mjeseci, posebno zbog njegovoga privatnog života koji je bio više nego zanimljiv i buran u posljednje vrijeme. Poznato je da je on bio u vezi sa pjevačicom Danijelom Martinović, i to više od 20 godina, te su mnogi ostali šokirani na vijest da njih dvoje više nisu zajedno, te da je razlog za raskid druga žena, i to ne bilo kakva ženam,već se radi o Hani Huljić, koja je dosta mlađa od Petra, i koja je kćerka poznatog muzičara i kompozitora Tončija Huljića, sa kome su Danijela i Petar kućni prijatelji i koji Hanu poznaju od njenog rođenja. Ova nova Grašina veza je naišla i na veliki broj osuda, ali on i Hana nisu baš marili molo za sve te kritike.

Nedugo nakon ovih vijesti se saznalo da je Hana u drugom stanju, te se organizovalo i vjenčanje na kojem su bili najbliži prijatelji i porodice, da bi prije par sedmica Hana na svijet donijela malenu djevojčicu, kojoj su dali ime Alba. Poznato je i da Petar nije bio uz Hanu tokom porođaja, niti kada je izašla iz bolnice jer je imao mnogo obaveza vezanih uz njegovu turneju i nastupe, a to je pomalo i naljutilo njegovog punca Tončija, koji smatra da nema potrebe da Grašo toliko radi.

Da je Tonči bio u pravu dokaz je i ova vijest koja je uplašila mnoge Grašine fanove, a to je da je on hitno primljen u bolnicu, jer se nije osjećao dobro, a nakon pregleda ljekari su ustanovili da se tu radi o velikoj fizičkoj iscrpljenosti, te je zato dobio infuziju i vitaminsku terapiju. sve ovo je potvrdila i Grašina menadžerica Martina Podgorski, koja je rekla kako je pjevaču oslabio imunitet, te je istakla da su hana i mala Alba u redu, te da će i sa Petrom biti sve kako treba.

 

 

 

 

Preporučujemo