Postalo je neko nepisano pravilo da gdje god da se pojavi Aleksandar Milić Mili sa svojom suprugom Ninom, da se poslije toga danima priča o njenoj ljepoti, a slično se desilo i kada je Mili objavio ovu fotografiju, samo su sad komplimente dobili i njegova kćerka Mia , kao i sin Markus. Naravno, Miliju nije mrsko da sluša lijepe komentare, ali mu je mnogo važnije da su njih troje, supruga i djeca, njegov svijet. Još dok su njihova djeca bili bebe, njihovi roditelji su ih vodili na razna putovanja, i ona su postala veoma bitan dio njihove porodice. Veoma često su se oni znali vrzmati i po studiju gdje Mili radi, a kako Mili kaže, s vremenom oboje se pokazuju kao vrsni poznavaoci muzike i očito je da krv nije voda:

” Moja djeca su izuzetno muzički talentovana, slušaju i izvode svu aktuelnu svjetsku muziku, a posebno mi je drago što su sami izabrali da slušaju najveće umjetnike iz prošlosti: Majkla Džeksona, Elvisa, „AC / DC“, „Bitlse“… ‒ rekao je jedan od najuspješnijih kompozitora u regionu. Ali kada je u pitanju roditeljstvo kao i dileme koje roditeljstvo nosi sa sobom, Mili je na tu temu rekao ovo:

” Ako bih vaspitavao svoju djecu da budu skromna, ne znam da li bih im učinio uslugu ili bih ih time “oštetio”. Sebi sam postavljao neka pitanja, ono što moram da im pružim je mnogo ljubavi i mogućnost da se bave stvarima koje ih interesuju. Međutim, o svijetu i okruženju moraju sami da donose odluke. Još dok su bili mali, potencirali smo da je svaka odluka njihova. I ako je pogrešna, to je njihova odluka. Od malih nogu gledamo da postanu što samostalniji i da budu svoji, da poštuju sebe, svoj rad i rezultate, ali im ne govorimo „ovo je dobro, ovo nije“… Nisam siguran da bi to bilo mudro jer nisam siguran ni u svoje odluke, a kamoli da ih donosim za njih.”

Preporučeno