Pjevač Petar Grašo po prvi put je javno progovorio o njegovoj vezi sa Hanom Huljić, priznavši da su zajedno i da su veoma sretni. ” Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i sretni smo – rekao je Grašo, te je priznao da je ostao iznenađen sa pojedinim pisanjima u medijima o njegovoj vezi sa Hanom: ” Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pa je pažnja javnosti veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni” – zaključio je pjevač.

Poznato je da se ni Hana, ni Petar nisu do sada oglašavali po pitanju njihove ljubavi u medijima, ali su se u međuvremenu oglasili Hanini roditelji, a Tonči Huljić je još ranije dao izjavu u vezi svoje kćerke i svoga dugogodišnjeg prijatelja:

” Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno izjašnjavao po pitanju privatnog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji njihovog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni” – rekao je Huljić. Inače, javnost je podijeljena u vezi ovoga, i mada je mnogo onih koji podržavaju ovu vezu, ipak je dosta i onih fanova koji su razočarani time da je Grašo prekinuo svoju vezu od dvije decenije sa pjevačicom Danijelom Martinović, zbog mnogo mlađe Hane, koja je bila prijatelj i sa Danijelom.

 

Preporučeno