Književnica Vedrana Rudan na svojoj je stranici Rudan.info podijelila tekst naslovljen “Prljavo rublje prljavih ljudi” a u tom tekstu, bez da imenuje glavne aktere priče se osvrće na probleme koje trenutno ima Nikolina Pišek, udovica Vidoja Ristovića. Ovaj tekst je objavljen na Vedraninom blogu “Avanture slijepe ku***”- te u njemu na početku kaže kako smo ovih dana svi svjedoci i svi pratimo sapunicu iz života, a u glavnoj ulozi je žena koja je ostala bez muža koji je bio bogataš. Kako kaže Vedrana, na ovom našem svijetu nema pravde, pa postoji velika vjerojatnoća da će ta udovica da ostane bez onoga što je mislila da joj pripada, a dalje je Vedrana napisala i ovo:

”Mnoge “javne” žene stale su u njezinu obranu. Nju se, samo zato jer je ostala sama, preko portala prostački cipelari, kapo porodice u koju je ušla prijeti joj da će ostati bez svega jer je u porodicu i ušla bez ičega. Smije li on to? Je li to u skladu sa zakonom? Znamo da nitko normalan ovdje gdje živimo ne može računati na “zakon”. Svaki sudac ima svoju cijenu, neke su i javno objavljene, na “pravdu” imaju pravo samo bogati. Ali, vratimo se onoj “sirotici”. Žena je visoko obrazovana, pametna, lijepa. Je li moguće da nije znala kad je ušla u familiju s kakvim ljudima ima posla?”

Vedrana dalje na svom blogu kaže da načitana osoba zna za onu poznatu rečenicu iz Kuma, da iza svakoga veklikog bogatstva stoji i veliki zločin, te da je svima jasno da se ne može biti bogat a uz to i častan i pristojan, te da pametna osoba, koja svojevoljno uđe među bogate, nečasne i nepristojne ne može da od tih osoba očekuje da će postati pristojni i časni, te da u tom slučaju si ili glup, ili manipuliraš.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučujemo