Velika se prašina podigla u Srbiji, a povod je bio zakon o abortusu koji je nakon 50 godina promijenjen u Americi, te su se povodom toga pokrenule mnoge polemike u cijelome svijetu, pa tako i u našoj regiji, gdje je društvo isto tako duboko podijeljeno, pa je jedna polovina za uvođenje zakona o zabrani abortusa, dok je druga polovina, u kojoj su uglavnom žene, za to da žena ima pravo da sama donosi odluku po tom pitanju, jer se tu ipak radi o tijelu žene. Tako je i glumica Tamara Aleksić iznenadila sve sa tvrdnjom da je na društvenim mrežama prenijela objavu sociološkinje Jelene Riznić.

Povodom tvrdnje da je poznati ginekolog i dečko pjevačice Snežane Đurišić, Vanja Milošević napravio dijete jednoj studentkinji, te da ga nije priznao, oglasila se i sama pjevačica Snežana Đurišić, koja je rekla: ”Ja to neću komentarisati, zato što ja sa tim zaista nemam nikakve veze. Morate Vanju pozvati ako mislite da treba” – rekla je pjevačica za neke srpske medije

” Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko tijelo nije više njeno kada uđe u intimne odnose.” je bila izjava na društvenim mrežama koja je podigla veliku prašinu. Milošević je inače u javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić te je napravio studentici dijete koje na kraju nije želio da prizna, rečeno je dalje u istoj izjavi, a tu je izjavu na društvenim mrežama podijelila i glumica Tamara Aleksić koja se na kraju pravdala na ovaj način: ” Molila bih da se obratite Jeleni Rizinić koja je zapravo napisala objavu. Ja sam samo proslijedila i podvukla ključnu rečenicu koja mi se nikako nije svidjela, a to je da je abortus muško pitanje” – napisala je Tamara.

Preporučujemo