Ovog dana donosimo vam i novosti sa nacionalne javne scene, u nastavku ćemo vam predstaviti poznatu modnu kreatorku Vericu Rakočević. Ona je godinama u javnosti i veoma je cenjena od strane kolega i drugih poznatih ličnosti. Kada je u pitanju njen privatni život, svi znamo da je udata za muškarca mnogo mlađeg od nje i Veljka koji se bavi slikarstvom, a iako o njihovoj vezi postoje pomešana mišljenja, to im i nije bitno. samo uživaju u njihovoj ljubavi.

 

Verica je osoba koja uvijek može privući pažnju javnosti na sebe, pa je često u fokusu domaćih medija. Iako ima više od osamdeset godina, izgledom se nikako ne može porediti sa vršnjakinjama, više puta je isticala da se oseća mnogo mlađe duhom, a njen izgled joj nikada nije toliko smetao.

 

 

Ali uprkos tome, ona itekako vodi računa o tome, ide na razne tretmane, pa je sada ona bila na jednom od njih, pa je podijelila fotografiju, koja je i više nego neobična. Jednom prilikom, na ovu temu ona je rekla: “Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: “Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno”, rekla je ona. Evo i sami pogledajte fotografiju pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučujemo