Stalno pišemo o nekim ozbiljnim temama pa smo odlučili da ovo tmurno vrijeme razbijemo sa jednim vicem koji će bam izmamiti osmjeh na lice. Ovaj vic je mnogima bio urnebesan kada su ga prvi put čuli, da li se vama dopao?

Pa kad se nasmijem da budem lijepa.

Bonus ispovijest:
U ovoj ispovijesti se vraćamo na sam početak pandemije u našoj zemlji, kada su nas svi upozoravali da nas vrlo lako može snaći scenario kakav je tada bio na vrhuncu u Italiji i Španiji. Mnogi su zaboravili kakva je tada vladala panika i strah, što se ogledalo u masovnom kupovanju zaliha osnovnih životnih namirnica, a posebna je potraga bila za brašnom.

Jedna žena je tada objavila na društvenim mrežama kako je njen muž, jedan dan nakon što su već bili kupili potrebne zalihe hrane, došao kući noseći vreću brašna od 20 kilograma. Ona je tada pomislila kako je sebičan i bila je jako ljuta ne njega, jer su oni imali već dovoljno brašna, a on kupuje još, i tako neko neće moći da kupi nikako. On joj nije ništa govorio, samo se smješkao, a onda je uzeo posudu i vagi i plastične vrećice i počeo da vaga količine brašna od dva kilograma.

Kada ga je upitala šta to on radi, njen muž je odgovorio da u komšiluku ima dosta starijih i nemoćnih ljudi kao i onih koji nemaju novaca pa je odlučio da svima podijeli po 2 kilograma brašna, za prvu pomoć. Žena je napisala da se osjetila postiđeno što je uopšte pomislila da je njen muž sebičan jer je pokazao da ima veliko i dobro srce.

Preporučeno