Tokom pandemije korona virusa, veoma popularna društvena platforma širom svijeta je postala Tik Tok, na kojoj korisnici mogu da postavljaju svoje krateke video snimke na različite teme, a neki od korisnika imaju i veliki broj pratilaca, jer su njihove objavo posebno zanimljive. Tako je nakako i sa Ebi Gabo iz Amerike, koja ima više od 270 hiljada pratilaca, a koja se proslavila svojim snimcima iz svakodnevnog života, kao i onima koji su vezani uz modu. Ebi je mlada žena, koja ima posao, a nedavno je sa svima podijelila i svoje iskustvo na poslu, koje je imala sa svojim menadžerom, kojemu je palo na pamet da ima pravo da pregleda tuđe torbe, odnosno svojih radnika, a sve je to pravdao da to radi zbog njihove lične bezbjednosti

Tako je u jednoj od torbi pronašao medicinske šprice, a to mu je bilo sumnjivo, pa je okupio sve radnike u jednu prostoriju te je pitao čija je to torba i počeo je da prijeti sa policijom. Ebi je vidjela da se radi o njenoj torbi i to mu je rekla, da bi joj on rekao kako se veoma razočarao u nju, jer je mislio da se ona drogira. Ona ga je gledala zbunjeno, pa ga je podsjetila da boluje od dijabetesa, što je on znao i ranije.

Ebi je na kraju bila van sebe od bijesa što je uopšte dovedena u situaciju da se opravdava, ali joj šef i dalje nije vjerovao, te je rekao da mu je poznato za šta pojedini koriste inzulinske šprice i pumpe. Ona mu je rekla da su one veoma skupe i da ih ne može svako sebi priuštiti, a nakon toga mu je pokazala i bočicu sa svojim lijekom. On se tada malo smirio, ali joj je ipak rekao da će obratiti posebnu pažnju na nju i na njeno ponašanje.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Preporučeno