Poznata pevačica starije generacije, Goca Božinovska, živela je luksuzno otkako je zakoračila u muzičku industriju i javnost. Pevačica je više puta naglašavala da njen život nije uvek bio raskošan, ali je tada počela da se bavi muzikom i uspela. Živi u luksuznoj vili sa svojom porodicom.

Goca dane provodi sa sinom, njegovom suprugom Bojanom i sinom Zoranom. U svoj dom unose posebnu energiju koju Goca želi da maksimalno iskoristi. Sada očekuje još jedno dijete koje će obogatiti i proširiti porodicu. Goca se u vilu uselio kada se oženio slavnim Zoranom Šijanom. Muž joj je umro mlad, pa Goca nastavlja da živi sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom. Kako je Goka jednom istakla, u ovom domu kriju se njihova najbolja sjećanja. Goca u toj kući živi više od 20 godina, u Surčinu.

 

Goca je otkrila da je navikla na život na Surčinu i da joj odgovara, te je priznala da je i prije braka živjela u tom naselju 9 godina. Uspomene koje je doživjela u novoj kući će zauvijek živjeti, te se rado prisjetila za intervju nekih trenutaka sa preminulim suprugom, rođenje i odrastanje njihove djece i slično.

Preporučujemo