Snovi veoma često znaju da nam govore čime je sve to naša podsvijest zaokupljena, šta nas to muči, od čega to bježimo, čega se plašimo, pa tako i slike koje na prvu izaberemo, bez velikog razmišljanja mogu da nam otkriju neke tajne naše duše, prenose neki svjetski mediji. Sada vi treba prvo da pogledate, pa da izaberete sliku, i to onu koja vam je prva zapala za oko, a to će da otkrije neke stvari o vama:

1. Lančići- ovo znači da ste se navikli da se čvrsto držite ukorijenjenih stavova i vrijednosti, čak i na svoju štetu. Tip ste koji osjeća dužnost prema mnogim ljudima, želite da ispunite njihova očekivanja, ali i u isto vrijeme osjećate veoma jaku potrebu da se izrazite, da budete svoji, za promjenu, da pokidate veze i krenete dalje oslobođeni! Potrebno je da naučite da kažete ne i vrijeme je da živite svoj život.

2. Kvadrati– ovaj crtež je simbol vaše zarobljenosti, jer živite u prošlosti i zaglavljeni ste u uspomenama. Morate da znate da život nije tapkanje u mjestu. Potrebno je da pokidate neke stare veze, stara uvjerenja, obrasce ponašanja, te da se oslobodite toksičnih ljudi oko vas. treba da živite ovdje i sada, u ovome trenutku, i na to se treba fokusirati jer to je jedina stvar koju možete da promijenite

3. Feder- U vama postoji potreba da odskočite dalje, da uradite nešto novo, nešto drugačije, da malo napredujete. Osjećate da ste spremni za promijene nakon što ste dugo bili status quo.

4. Neuredna mreža- ovo znači da ste suočeni sa određenom dilemom te ste napeti zbog nejasnoća i neizvjesnosti situacije u kojoj jeste. Poslušajte intuiciji i tako donesite odluku

5. Isprekidane linije- vaše se raspoloženje stalno mijenja, puno je uspona i padova, u ljubavi je sve nestabilno, odnos sa partnerom je toplo- hladan, ali sve se dešava sa razlogom, jer sada možete da konačno vidite na čemu ste i da li ta vaša veza ima budućnost ili ne.

 

 

Preporučujemo