Ovaj anonimni čovjek tvrdi kako se vratio iz mrtvih pošto što se utopio. Rekao je da kada su ga spasioci izvukli iz vode da nije davao nikakve znakove života, a dok su ga oživljavali on je putovao po nekom drugom svijetu. Mnogi se pitaju šta se događa sa nama nakon smrti, da li nestajemo ili živimo u nekom paralelnom svijetu, a ovaj muškarac tvrdi kako ima odgovore na ta pitanja. On se bukvalno vratio iz mrtvih nakon što se bio utopio prije nekih godinu i po, a kada su ga spasioci bili spasili, nije davao znakove da je živ. Kaže da je vidio život poslije smrti i šta se dešava sa dobrim, a šta sa lošim ljudima, te je opisao svoje iskustvo, ali je želio da ostane anoniman. Ovo je njegovo iskustvo:

”Darovano mi je znanje o tome gdje idu dobre duše, a gdje su poslane loše. Kada umrete, znati ćete da ste mrtvi jer će vam se dogoditi jedna od dvije stvari – ili ćete proći kroz nešto što izgleda kao tunel svjetlosti ili ćete se naći na mjestu na kom nema ničega osim straha i tame.”

Kako kaže dalje u svojoj priči ovaj anonimni muškarac:’‘ Loše duše ulaze dublje u tu tamu (što zvuči zbilja zastrašujuće). To mjesto nema svjetla i na tom mjestu znate da ste došli u pakao i da ćete tamo biti cijelu vječnost. Tama vas ostavlja u zastrašujućoj paralizi, i ne možete vidjeti ništa osim velike tamne praznine paklenog svemira bez zvijezda, bez svjetla, bez ičega. Nema čak ni misli. Ne bih želio ni da moj najgori neprijatelj tamo završi.”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo