Ćerka legendarne pjevačice Nine Reschic već je nekoliko godina u javnosti. Sandra Rešić se prvi put pojavila u javnosti 2015. godine kada se prijavila na muzičko takmičenje Zvezda Granda. Odmah je pokazala ogroman talenat koji je naslijedila od oca. Njen otac će zauvek biti upamćen jer njeno pevanje živi do danas. I Sandra Rešić odlučila je krenuti njegovim stopama i pokušati se na razne načine probiti u svijet muzike.

 

Imali smo priliku da je upoznamo u četvrtoj i petoj sezoni rijalitija Zadruga. U zadruzi je uvijek bila vrijedna i uredna i bila je jedna od rijetkih ljudi koji su cijelu Bijelu kuću održavali čistom i urednom, kuhajući i pripremajući hranu za sve uključene. Ipak, Sandra je završila i diplomirala čak dva fakulteta.Sandra je odličan poznavalac italijanskog i engleskog jezika. Tokom godina je išla i u muzičku školu, gde je svirala klavir.

 

U svojoj muzičkoj karijeri, sarađivala je sa jednim od najpoznatijih kompozitora, a to je Bane Opačić. Njenu zadnju pjesmu ‘’Prerano’’ radila je upravo s njim, a pjesma je za kratak period osvojila srca publike.

Preporučujemo