Iako vam možda situacija iz naslova djeluje nevjerovatno upravo to se dogodilo jednom mladoženji iz Indonezije. Par koji se namjeravao vjenčati u crkvi je sve svoje zvanice pozvao tako što im je poslao aplikaciju za dijeljenje lokacije. Mislili su d a je ova ideja originalna i odlična ali izgleda da je mlada budućem mužu i njegovim gostima poslala pogrešnu lokaciju mada ona to poriče.

Bilo kako bilo, Gugl je sve mladoženjine goste, prijatelje i porodicu poslao u sasvim drugu crkvu. Pošto je običaj da gosti stignu u crkvu prije nego se pojave mladenci, ovi ljudi su ne samo došli na pogrešno mjesto i vjenčanje nego su sa ljudima koje su tamo zatekli razmijenili i poklone te upoznali se i razgovarali sa porodicom tuđe mlade a onda su zauzeli mjesta na crkvenim klupama i čekali da počne crkvena ceremonija vjenčanja.

Kada se pojavila mlada, i mladoženja i njegovi gosti su primjetili da se ne radi o njegovoj djevojci nego o sasvim nepoznatoj ženi. Sve je ostalo zabilježeno i na video snimku koji je završio na društvenim mrežama i vrlo brzo je postao viralan. Mladoženja je sa svojim gostima napustio brzo ovo vjenčanje i uspjeli su da pronađu crkvu na pravoj adresi u kojoj je uz malo kašnjenje ipak održano vjenčanje i na kojem mu je njegova mlada izgovorila sudbonosno da.

Iako im nije bilo svejedno zbog svega što se desilo i pojavila se velika nervoza ipak se na kraju sve dobro završilo a mlada i dalje tvrdi da nije pogriješila ona nego je Gugl napravio neku pometnju. Video pogledajte ovdje.

 

 

Preporučeno