Prije nekoliko dana pronijela se vijest da je Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, najpoznatije kantautorice showa, pronađen mrtav na ulicama Izraela, nakon čega je cijela Srbija bila šokirana. Uzrok smrti je predoziranje drogom.

 

Marina je prošle godine preminula od zloćudne bolesti s kojom se dugo borila, a pjesme koje je ostavila zauvijek će pamtiti. Laća je pisao i tekstove za mnoge sa srpske estrade, a nakon Marine smrti ostao je sam s njezinim suprugom i njegovim ocem, budući da je i njihov najstariji sin prije 14 godina umro od predoziranja drogom. Aleksandar Radulović Futa i Marina Tucaković zajedno su desetljećima, a malo tko zna da se ona udala prije njega.

 

Marina je često govorila kako je njezin brak s Fengtaijem bio turbulentan, no Fengtai je preživio oluju te su zajedno više od trideset godina. Neko su se vrijeme razdvojili, ali nikada se nisu zakonski razveli. Otkrila je i da je prije njega bila u jednogodišnjem braku koji se raspao zbog Fute. Marina i njezin suprug potpuno su različite osobnosti, on se nikad ne voli eksponirati, dok ona voli izlaziti u druženja i živjeti pomalo boemski život.

 

Bez znanja javnosti, Futa je pomagao Marini u poslu i zajedno su napisali neke od njenih hitova kao što su “Imam zašto da živim ponovo” koju pjeva Ana Bekuta, “Niko nije ljepši od nas” i “Baš baksu” Viki Miljković. , Lepe Brene “Želi drugima sreću” i “Hajde da se volimo”, Mire Škorić “Zašto nosiš moj prsten”, “Kuda ću sad ružo moja” i “Džej Ramadanovski “Lijte kiše” Zorice Marković, “Laže me vino” Harisa Džinovića.

Oglasi - Advertisement