Zlatan Ibrahimović je u protekle dvije decenije definitivno jedan od igrača čiji se transfer smatra najtoplijom temom na svijetu. Njegova slava, naravno, proizlazi iz njegove izvrsnosti na terenu, a talentovani fudbaler je do sada dokazao da može da se svrsta među najbolje igrače današnjice. Fudbalski komentatori često govore u eteru da nema ništa što Ibrahimović ne može da uradi kada utrča na teren u dresu i nikada ne odustaje ni od koga osim od čoveka o kome javnost malo zna.

Ova osoba je bila njegova dugogodišnja životna partnerica, partnerica, niko drugi do Helena Seger. Helena je uspela da osvoji njegovo srce još 2002. godine i od tada je Zlatna pomno čuva od legije obožavatelja, većinom žena. Par svoju ljubav nikada nije formalizovao u brak, ali iz veze koja je trajala više od dve decenije imaju dvoje dece i fudbaler je veoma ponosan na njih.

 

Dobili su dva sina, Maksima i Vinsenta, a još jedan zanimljiv detalj koji se ističe, jeste taj da je Helena 11 godina starija od Zlatana, što je zaista nevjerovatno i mnogi su ostali zbunjeni kada je ova informacija objavljenja. Danas ona ima 52 godine i svojim izgledom ne prestaje fascinirati mnogobrojne obožavaoce, veoma je aktivna na društvenim mrežama i na njenim fotografijama redovno se nižu komentari koji ističu da još uvijek izgleda nevjerovatno.

 

Nedavno je u svom govoru otkrila tri smjernice kojih se već dugi niz godina pridržava, a prva je da ostane fizički aktivna koju održava šetajući psa. Drugo pravilo je da puno ide u teretanu i koristi utege jer se, kako je rekla, tako rastežu mišići, a s obzirom na godine, mišići moraju biti zategnuti, a na kraju je izdvojila striktno pridržavanje zdrave prehrane. , Veoma je važno da jedete dovoljno hranljivih sastojaka kako biste održali svoje vitke linije.

Oglasi - Advertisement