Ovo je većinom tačno, ali nije opšte pravilo. Prenapucan stil- Većina moamaka koji ovo dožive, osjećaju se nesigurno. Sjetite se samo glupe izreke: ZAto što ste nafurane, zato ste i same.

Pretjerana izazovnost- U većini slučajeva, muškarci ih i dalje smatraju lakim, odnosno privlačnim samo za jednu ili dvije noći, naročito akda su više izloženi nego obučeni.

Previše tetovaža ili pirsinga- Niko en brine o pojedinostima, međutim muškarci povezuju hiperbolu sa divljom ličnošću, zbunjujućom neobičnošću i haotičnim postojanjem.

Silikonski implantati- Vjerovali ili ne, kada je riječ o muškom ukusu, silikoni nisu baš najomiljenija stvar na svijetu.

Ni pretjerana ugleđenost i staromodnost nisu dobrodošle- Plastične ukosnice, široki džemperi i neprivlačne ravne cipele će nasmijati posmatrače umjesto da preduzmu akciju. Uz pomoć ovog članka ste sada naučili još nešto novo o muškarcima i o tome šta oni zapravo vole i ne vole. Vjerujemo da će vam nakon ovog članka biti jasnije kada su muškarci u pitanju.

Preporučujemo