Danas ćemo u nastavku ovog članka govoriti o vijestima sa javne scene, poznatom paru koji je raskošnim životom i bahatom pažnjom plijenio pažnju javnosti. Ovo je priča o bogatom zetu Željka Mitrovića koji živi sa kćerkom i na to nas s vremena na vrijeme podsjeti. Dakle, kao što smo već istakli, njihova raskošna svakodnevica odavno je poznata široj javnosti, ali se krije temelj svega, a temelji se na masovnoj ljubavi mezimice vlasnice Pink i njenog verenika Ilije.

 

Nasljednik je bogate porodice koja proizvodi uranijum. Zelikov zet je porijeklom Ukrajinac, ali razumije jezik ljubavi sa ljudima po svom izboru, a ovaj put su sa svojim pratiocima na
društvenim mrežama podijelili svoje trenutke u limuzini, kao i Iliju u smokingu, tako se obično oseća najugodnije. Poruka luksuznog automobila je jasna:

“Uživamo u izvrsnom duvanu i pijemo piće koje niko ranije nije pio – zagonetan je bio zet Željka Mitrovića u novoj objavi. Dakle , ćerka meidjskog magnata ,, te njne ukrajinski izabrnik pokazuju luksuz gde god da se pojave , pa je se tako nedavno Kristina Mitrović pohvalila ručnim satom od čak 44,300 evra, dok je “slabost” njenog verenika moderno odevanje što je u više navrata pokazao.

Preporučujemo