Nešto vrlo nevažno i naizgled sitno na prvi pogled itekako vam može promijeniti život, a u to smo se uvjerili mnogo puta do sada. Netko je sve to osjetio na vlastitoj koži, dok je netko doživio jako loše iskustvo s bliskom obitelji ili prijateljima. Danas ćemo pričati o vjerojatno najgledanijem glazbenom natjecanju u cijeloj regiji, a to su naravno Zvezde Granda.

 

 

Iznjedrili su hrpu popularnih pjevača i pjevačica, od kojih su neki dobro startali, ali su propali i sigurno ih neće biti nigdje.

 

 

Prva u Zvezdama granda pojavila se Sanja Stojanović, čija je karijera tek počela, a onda su isplivali njeni privatni snimci koji su joj u životu donijeli mnogo loših, ali i dobrih stvari. Poslije su je jednostavno izbacili iz showa, a sredinom prošle godine ponovno se pojavila na Instagramu i pokazala da je imala puno plastičnih operacija, kako na tijelu tako i na licu.

 

“Sve u svemu, ovaj incident, komentari o njemu i medijski naslovi prate me 15 godina. Mislim da će jednog dana sve to proći jer mi se toliko toga dogodilo, ali ovdje sam tako impresivno, au isto vrijeme tako zamorno da me plaši. Toliko je to otrcana priča da je ignoriram, a više se ni ne čudim kad čitam ovakve naslove, gotovo svi Same”, istaknula je tada Sanja.

 

Što se samog snimanja tiče, kaže da je to bila pogreška koju više nikada ne bi ponovila da se danas zapita: “Moje pjevanje na natjecanju nekako je ostalo u sjeni te snimke pa ljudi nisu ni znali kako pjevam.” način na koji radim. Volio bih da nisam bio tamo kad se začuo pucanj. Nisam se s 20 godina znao nositi s novinarskim pitanjima i novinarima, zbog čega sam otišao u mirovinu. Lakše mi je da nestanem, nestanem i da više nikad ništa ne napišu o meni”, rekla je.

Oglasi - Advertisement