Verenica Zvezdana Slavnića Ana prvi put se pojavila pred kamerama, gde je otkrila da je teško videla bivšeg za koga je tvrdila da je izgubio dostojanstvo, pa je priznala da je ponosna na svoje suze. Ipak, Anina tvrdnja da je Zvezdan bio nepravedan prema njoj i da ju je njegova izdaja najviše povredila daleko je jača od same prevare. Priznala je i da je saznala da ju je Zvezdan prevario pre svega ovoga, čak dva dana pre ulaska u rijaliti.

 

“Sviđa se njemu Aleks, kratkog roka. Aleks mu se više sviđa, jer je Alekspotpuno druga energija. Velika je razlika da ja imam 46 godina i da ja ovako izgledam. Zato što sam ja jedna fatalna žena, mene nikada neće moći da zaboravi. Patiti? To je mala reč.”

 

 

“Teško mi je da gledam sve. Toliko imam emocija, mislim da mojih 13 godina je najmanje u ovom smislu, prevara. Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele druge stvari. Šta znači imati kodeks, poštovanje i čast? On je to izgubio, a za njega sam sve ove godine bila. Rekla sam da neću da brišem suze, jer sam ponosna na njih. Biće sve bolje, a za sve je potrebno vreme. Mislim da nisam jedina žena koja ovo prolazi i želim da se zahvalim svim ženama koje su mi slale beskrajan broj poruka. Uz njih mi je bilo lakše, kao nisam sama. Ja mislim da se čistim i treba da plačem. Ovo nije slabost, ovo nije hrabrost.”, rekla je Ana za medije.

Oglasi - Advertisement