Liječnici su bili zapanjeni nevjerojatnom snagom transformacije kojoj su svjedočili prilikom šokantnog otkrića.

Postoji snažna želja među mnogim pojedincima, osobito ženama, da postignu gubitak težine bez potrebe za pretjeranim naporom ili restriktivnom dijetom. San ove žene postao je stvarnost korištenjem izuzetnog recepta!

Odmah počnite sa skidanjem viška tjelesne masti! Jednostavno se pridržavajte ovih jednostavnih smjernica:

Za početak postupka, stavite 250 ml vode da prokuha. Nakon što voda prokuha, ostavite je da se ohladi prije nego što u nju dodate veliku žlicu cimeta. Budite oprezni pri unošenju meda jer je bitno pričekati da se tekućina malo ohladi kako bi zadržala svoju učinkovitost. Stavljanje meda u vruću vodu može ugroziti snagu mješavine.

Kako biste postigli što bolji rezultat u smislu mršavljenja, neka vam postane navika svakodnevna konzumacija ovog napitka. Ključ uspjeha leži u održavanju dosljednosti, pa ga svakako uključite u svoju dnevnu rutinu najmanje mjesec dana kako biste svjedočili iznimnim rezultatima.

BONUS

Ovaj nevjerojatan prehrambeni princip osvojio je žene jer ne samo da podržava mladost i zdravlje, već i bez napora pomaže u skidanju neželjenih kilograma.

Središnja točka njegova istraživanja vrti se oko autofagije, temeljnog koncepta koji uključuje jednostavan princip: tijekom razdoblja posta, naše stanice sudjeluju u procesu transformacije, oslobađajući se zastarjelih i suvišnih elemenata, revitalizirajući tako svoje cjelokupno stanje. Jednom prilagodbom svoje prehrambene rutine možete pristupiti opsežnoj stručnosti ovog znanstvenika i otključati potencijal autofagije.

Određeni vremenski okvir za naše obroke naziva se prozorom, koji počinje u 7 ujutro kada on ustaje i doručkuje sat vremena kasnije, čime se pokreće prozor od 8 ujutro. Konzumacijom večere između 20 i 22 sata, prozor ostaje otvoren u trajanju od 12-14 sati tijekom cijelog dana.
Ranije je bilo uvriježeno mišljenje da je najbolji način za sprječavanje nakupljanja masti u tijelu konzumiranje čestih, manjih obroka.

Brojne su studije opsežno ispitivale učinke ograničenja trajanja konzumacije hrane na niz čimbenika uključujući razinu kolesterola, razinu šećera u krvi, apetit i težinu. Kako bi potvrdili ove hipoteze, istraživači su 2017. godine proveli studiju u kojoj su sudionici bili podvrgnuti prozorima prehrane od 12, 8, 6 ili 4 sata, dok su održavali redovitu prehranu i unos kalorija. Kontrolne skupine dobile su ekvivalentnu količinu kalorija radi usporedbe.
Tijekom svoje istrage, istraživači su došli do intrigantnog otkrića – ograničavanjem prozora za jelo, primijetili su smanjene fluktuacije gladi tijekom dana i pojačano sagorijevanje masti tijekom noći, što je u konačnici rezultiralo poboljšanom metaboličkom fleksibilnošću.

Sveukupno blagostanje pojedinca može doživjeti značajna poboljšanja kada konzumira hranjive tvari unutar ograničenog vremenskog razdoblja.

Povećanje sposobnosti tijela da izdrži štetne učinke ultraljubičastih zraka,

♦ nudi zaštitu protiv raka kože i preranog starenja kože, osiguravajući dobrobit vaše kože.

Uključivanje ♦ u svoju rutinu može biti korisno u smanjenju rizika od raka dojke.

Posjeduje sposobnost učinkovitog snižavanja razine krvnog tlaka.

Korištenje ♦ može učinkovito smanjiti rizik od razvoja kardiovaskularnih stanja.

Korištenje ♦ poboljšava ukupni kalibar nečijeg iskustva spavanja.

Optimalno vrijeme igra ključnu ulogu u našim obrocima. Bitno je ne samo ograničiti vremenski okvir za jelo, već i odabrati najpovoljniji trenutak za konzumaciju. Sva živa bića djeluju na temelju cirkadijalnog ritma, prirodnog unutarnjeg sata koji je sinkroniziran s ciklusom dnevnog svjetla i tame.

U zoru se oslobađa kortizol, hormon, koji daje val vitalnosti i pojačava našu glad. Kako se bliži večer, počinje proizvodnja melatonina, što ukazuje na početak sna. Posljedično, tjelesne funkcije postupno usporavaju, uključujući i probavni sustav.

Poremećaj našeg unutarnjeg cirkadijalnog ritma izravna je posljedica konzumacije večernjeg obroka.

Ujutro, naše razine energije često pate od iscrpljenosti kao rezultat niske razine kortizola.

Tijekom noćnih sati organizam ostaje u stanju mirovanja.

Kako dan prelazi u večer, razine kortizola u našim tijelima počinju rasti, što rezultira pojačanom gladi i aktivnošću, a služi i kao signal za potrebu tijela za odmorom.

Kao rezultat toga, povećava se vjerojatnost razvoja dijabetesa, pretilosti i depresije.