Vijest o preranoj smrti Andrijane Lazić šokirala je Miloša Bojanića. Kako se s Lazićem poznaje od djetinjstva, jer su obojica pripadali istom krugu obiteljskih prijatelja, Bojanić je ostao zatečen tragičnom viješću.

“Naša povezanost nadilazi puko prijateljstvo; isprepleteni smo s cijelom porodicom. Ovo jedinstvo tvori jednu dušu, a unutar nje prebiva izuzetno društveno dijete. Veza između nje i moje drage Branke bila je neopisiva, preplavljena ljubavlju bez svake mjere.

Svaki put kad bi me ugledala, pozdravila bi me s najvećim poštovanjem. Bio je trenutak kada mi je prišla i rekla: “Čika Miloše, imam veliku želju da pjevam”. Njezina znatiželja o muzici bila je nezasitna; čeznula je da shvati svaki aspekt.

Tražeći smjernice, obratila mi se za konzultacije. Uvjerio sam je da pjevanje ne gaji loše namjere. U njoj sam svjedočio nepokolebljivoj strasti prema muzici, prizoru koji mi tjera suze na oči dok govorim.

Njenom mladošću i ljepotom ohrabrio sam je da se usredotoči na svoju karijeru i poslušala je moj savjet. U saradnji s Raletom čak je imala priliku snimiti pjesme i snimiti spot u našem domu u Sremskoj Kamenici. Ali, sudbina joj je namijenila drugačije planove.”

Oglasi - Advertisement