Tragično, 10. januara 2024. godine u Dubaiju je talentovana pjevačica Andrijana Lazić preminula u 28. godini nakon pada sa 24. sprata.

Prema pisanju medija, Andrijana je u pratnji svojih prijatelja krenula na putovanje u Emirate, čemu su prethodile ambiciozne težnje za njenom budućnošću.

Naime, pred kraj prethodne godine imala je priliku da profesionalno snimi dvije pjesme koje je specijalno za nju komponovao poznati muzičar Goran Ratković Rale.

Po povratku s odmora, namjera joj je bila da se u potpunosti posveti karijeri; nažalost, sudbina je spremala druge okrutne planove za nju.

Nakon razornih vijesti, veo tame obavio je porodicu, zbog čega je njen otac objavio otvoreno pismo posvećeno preminuloj kćerci, popraćeno fotografijama snimljenim tokom njihovog putovanja u Dubai.

Tijelo mlade pjevačice danas stiže u Srbiju, gdje njena porodica – njen otac Nebojša, majka i dva brata – oplakuju njen gubitak u crnom. Njen otac je podijelio snimak na kojem su njegova ćerka i njeni prijatelji. Video snimci i slike bilježe njihove divne trenutke u Dubaiju.

Oglasi - Advertisement