Pozdrav, draga moja publiko! Danas vam s oduševljenjem otkrivam izvrstan recept za kolače od jabuka koji će se jednostavno otopiti u vašim okusima. Pripremite se za divno kulinarsko putovanje jer vam predstavljamo doista izvanredan recept za kolače koji će zasigurno zadovoljiti i najizbirljivija nepca.

Ovaj recept daje kolačiće idealne veličine i teksture. Ne propustite priliku iskusiti neodoljivu prirodu ovih kolačića.

Istražimo zajedno proces stvaranja ukusnog kolača od jabuka koji će vam se jednostavno topiti u ustima, kao i osnovne sastojke potrebne za njegovu pripremu.

Za pripremu tope u ustima kolačića od jabuke potrebni su vam sljedeći sastojci: 250 g maslaca, 1 čaša šećera u prahu (120 g), 1 jaje, 1 žlica octa, 1 paketić vanilije (5 g). ), 1 žličica praška za pecivo (5 g), i 4 šalice brašna (480 gr). Osim toga, trebat će vam sastojci za unutarnju žbuku.

Za navedeni recept trebat će vam otprilike 4 do 5 jabuka, 1 žličica šećera (120 grama), 1 šalica oraha i 1 žličica cimeta.

Kako biste napravili slatki recept za kolačiće s jabukama koji će se jednostavno otopiti u vašim okusnim pupoljcima, započnite kombiniranjem naribanih jabuka i šećera u posudi za kuhanje. Ostavite smjesu da se kuha dok jabuke ne puste svoj sočan sok. Zatim u lonac umiješajte orahe i cimet, dobro izmiješajući sve sastojke.

Pomiješajte maslac i šećer u prahu u posudi za miješenje, pa nastavite s miješanjem. U smjesu umiješajte jaja i ocat i nastavite miksati.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i vaniliju na precizan i odmjeren način, a zatim lagano umijesite smjesu u podatno tijesto. Zatim tijesto podijelite na tri jednaka dijela.

Uzmite početni meringue i postavite ga na sredinu dva lista voštanog papira, poravnajte ga valjkom za tijesto. Upotrijebite poklopac posude za pritisak, podijelite tijesto na 8 identičnih dijelova pomoću alata za rulet. Nastavite s urezima, stavite nadjev i pažljivo zarolajte.

Oblikovane kolačiće redati u tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva i ispecite jelo. Nakon što ga izvadite iz pećnice, ostavite ga da se potpuno ohladi prije nego što ga pospite šećerom u prahu i date za konzumaciju.

Neka se sreća osmjehne onima koji se usude pokušati.