Nakon 33 godine braka Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija odlučili su se razvesti. Unatoč velikom interesu javnosti, razlog njihove rastave ostaje nepoznat, pa mnogi mogu nagađati što je uzrok iznenadnog prekida njihove dugogodišnje ljubavi. Nekoliko je mjeseci popularni pjevač  tvrdio da uživa u svojoj novostečenoj neovisnosti. No, početkom lipnja paparazzi su ga uhvatili u intimnom zagrljaju s novom družicom, čime je njegov ljubavni život ponovno izbio u javnost.

Prije nekoliko mjeseci ekipa koja stoji iza “Paparaco ljubavi” otkrila je novu romansu Momčila Bajagića i njegovu odluku da krene u zajednički život sa novom emotivnom partnericom. Kao rezultat toga,opet je privukao je pažnju lokalne zajednice. Evidentno je da novopečena partnerica Momčila Bajagića Bajage radije izbjegava pozornost, a sam glazbenik ostao je štur na riječima po pitanju njihove veze.

Međutim, niz događaja doveo je do nenamjernog razotkrivanja identiteta njegove djevojke. Dok su se lagano vozili biciklom Adom Ciganlijom, paru se slučajno susreo muškarac koji je fotografirao srpsku zastavu. Zbog Bajagine reakcije, fotografija je naknadno objavljena na “Twitteru”.

Bajaga je isprva vjerovao da muškarac želi fotografirati njega i njegovu dragu osobu pa ga je pozvao da izbriše fotografiju. Na njegovu nesreću, fotografija nije izbrisana, a objavljena je na raznim mrežama, otkrivši identitet njegove partnerice masama. Svima je jasno da je nova djevojka Momčila Bajagića Bajage potpuna antiteza njegovoj bivšoj supruzi Emiliji s kojom je bio u dugogodišnjem braku. Ne liče fizički ni najmanje a čini se da je pjevač ponovo sretan i emotivno ispunjen. On sa Emilijom ima sina i kćerku koji su već odrasli ljudi a sin mu je podario i unuče.