Sinoćnju premijeru dokumentarca “Mudrost traume” svojim su prisustvom uveličali Novak i Jelena Đoković. Kako to često biva, njihov dolazak neizbježno privlači poglede okoline, djelujući kao magnet za pažnju ne samo prisutnih nego i medija. Novak je u Beograd stigao iz Valensije gdje je igrao za reprezentaciju u Devis kupu.

Proteklih šest mjeseci gledala sam ovaj film svaki drugi tjedan s raznolikim skupom fokusnih grupa. Svaki put kad sam ga gledala, doživjela sam navalu intenzivnih emocija i svaki put sam otkrivala nove aspekte filma, ali i neotkrivene dijelove sebe, rekla je Jelena u svom govoru.

Jelena je izrazila uvjerenje da je film bio i emocionalno dojmljiv i koristan za publiku svih profila, te izrazila zahvalnost što je njihova zaklada omogućila njegovo prikazivanje i rasprave koje su uslijedile u cijeloj regiji. Dok su pozirali fotografima, moglo se čuti Novaka kako nježno razgovara s Jelenom pred okupljenima. Svoje obožavanje svojoj supruzi Novak Jelena iskazao je jednostavnom izjavom “Ja uživam tebe da gledam”. Ova izjava služi kao još jedan dokaz dubine njegove ljubavi prema njoj.

Vrijedno je spomenuti da su brojni pojedinci izgleda previdjeli činjenicu da su najveći tenisač koji je ikada krasio ovaj sport i njegova supruga uskladili svoju odjeću. Jelena je za tu priliku odabrala savršenu jesensku kombinaciju – duboku sivu suknju koju je uparila s nježnim džemperom u bež boji s tričetvrt rukavima. Za razliku od nje, Novak je nosio svijetlo sive hlače i tamnu majicu. Jelenina odjevna kombinacija savršeno je rješenje za sve koji su u nedoumici što odjenuti u nadolazećoj jesenskoj sezoni. Svestrana je i prikladna za svaku priliku.