Pjevačica Goca Tržan i njen dugogodišnji partner Radomir Novaković trenutno su u fazi snimanja reality showa “Moj savršeni brak” za K1 televiziju, čime su brojni aspekti njihovih života sada dostupni javnosti.

Društvenim mrežama nedavno kruži video u kojem Lena, pjevačica i nasljednica djevojčice, raspravlja o ocu djevojčice i Ivanu Marinkoviću, dugogodišnjem sudioniku raznih reality emisija.

Lena se povjerila svojoj majci, izražavajući svoje uvjerenje da su stvari mogle krenuti pozitivnije i odvijati se na potpuno drugačiji način da se on odlučila drugačije ponašati.

– Jesi ti svjesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? – pitala je Goca. Lena je na Gocinu otvoreno iskazanu depresiju odgovorila priznanjem da nema lakog rješenja za njezinu situaciju.

– Rekla sam ti sto puta “izvini” u njegovo ime – nastavila je pjevačica. Lena je izjavila da se ne može ništa učiniti jer je ishod isključivo u njegovim rukama.

– Čini mi se da mu nedostaje svijesti o vlastitim postupcima. U njegovom je umu jedino što je važno željeni ishod, a on ne uzima u obzir šire implikacije.

– Pokušavam pronaći malo razumijevanja u svemu tome – izjavila je bivša Ivanova supruga. “Ne mogu to shvatiti. Možete pokušati, ali ja to neću moći shvatiti. Nema potrebe za razumijevanjem ili njegovim nedostatkom.”

Oglasi - Advertisement