Zdravlje Cece Ražnatović je ugroženo. Naime, pjevačica je bila primorana privremeno prekinuti sve profesionalne obveze kako bi u prvi plan stavila svoje zdravlje.

“Tokom proteklih deset dana nosila sam se s nizom nesretnih zdravstvenih problema, uključujući dva napada virusa koji su zahvatili moj želudac, što je rezultiralo mojim nedolaskom na snimanje.

Trenutno se suočavam s upornim kašljem i komplikacijama povezanim s plućima, što zahtijeva kontinuirano liječenje infuzijom tokom vikenda.”

Ceca je usput spomenula svoj jak imunitet i izrazila nesigurnost oko prirode epidemije, nazvavši je nečim strašnim. Zatim je prenijela informaciju koju joj je prenio njen sin Veljko.

Ceca je, obraćajući se okupljenim novinarima na snimanju “Zvezda Granda”, prenijela  izjavu svog sina. Molio ju je govoreći: “Majko, molim te, pronađi malo predaha. Odmor je ključan.”

Inače, unutar ovog nadaleko priznatog takmičenja dogodile su se značajne izmjene. Iznenađujućim spletom događaja Ana Sević preuzela je ulogu trudne Sanje Kužet, dok je iz “Grand” produkcije najavljeno da će Dragan Kojić Keba privremeno zamijeniti Anu Bekutu.