Svjedočeći tragičnom događaju u Novom Sadu, L.P.S. (25) i njegova supruga M.P.S. (23) nesretno je odlučio skočiti sa 17. sprata solitera. Prije ovog srceparajućeg događaja, vjeruje se da je L.P.S. oduzeo živote njihovo dvoje male djece, u dobi od 1 i 3 godine.

Naime, L.P.S. bio je poznat po svom angažmanu u pisanju tekstova od kojih su neki pripisani našem renomiranom metal bendu. Muzičar je izrazio nevjericu i tugu zbog značajne tragedije.

Unatoč nedostatku komunikacije u posljednje vrijeme, postojala je dosadašnja suradnja i zajednički trud u stvaranju glazbe. Glazbenik je naglasio njihovu nesposobnost da shvate realnost situacije.

L.P.S., poznat po svom talentu za pisanje pjesama, nedavno se fokusirao na drugačija nastojanja. L.P.S., koji je porijeklom iz Beograda, već je duže vrijeme odvojen od obitelji, uključujući roditelje i rodbinu.

Zajednica oko novopečenog para u šoku je zbog navodnih zločina i samoubojstva za koje se vjeruje da su počinili i ubili vlastitu djecu.

Prestrašena komšinica ispričala nam je dolazak naših novih stanara, koji su se doselili prije nekoliko godina nakon smrti bivšeg komšije. Dijeleći stambenu zgradu s drugima, ostali su uglavnom nepomični, rijetko su ih viđali.