Tijekom emisije Jovana Jeremić pozvala je poznatu pjevačicu Vesnu Vukelić Vendi i pjevačicu Maju Nikolić te je u jednom trenutku došlo do žestoke svađe između njih.

Tijekom razgovora kod Jovane Jeremić, Vendi i Maja našle su se u nesuglasicama oko natjecatelja Beovizije 2024., pa je došlo do sukoba mišljenja.

Kad je Maja počela iznositi svoje mišljenje, Vendi se brzo ubacila, potičući je da prestane s pritužbama i da se suzdrži od izazivanja problema.

Nakon što je čula ovu primjedbu, Maja je počela kolutati očima na prezriv način, što je izazvalo trenutnu reakciju Vendi. – Maja, molim te, nemoj tako dramatično kolutati očima – opomenula ju je.

Napetost se nastavila razvijati tijekom cijele emisije, a vrhunac je dosegnula pred sam kraj. Vesna Vukelić Vendi i reper Dragomir Despić Desingerica pred kamerama su se žestoko posvađali, a kulminirali su šokantnim naguravanjem u emisiji koje je zaprepastilo voditeljku.

Jeremićka je u nedavnom komentaru izrazila divljenje Breskvici, opisavši je kao lutku i navodeći da ima njezinu punu podršku. “Breskva je slatka kao med i nedodirljiva.”