Poznata numerologinja Ana Halk tvrdi da žene rođene na određene datume posjeduju urođenu snagu, neovisnost i izvanrednu sposobnost snalaženja u konkurentskim okruženjima bez poteškoća.

Vjeruje se da žene rođene na ove datume imaju prirodnu sklonost ka gomilanju bogatstva. Određeni pojedinci odišu aurom sreće, kao da su rođeni pod sretnom zvijezdom.

Ove su žene uspjele izvući najfinije aspekte života – zrače ljepotom, postižu uspjeh, gaje ambiciozne težnje. Intrigantna je činjenica da većina njih ima isti rođendan, a numerolozi tvrde da nije riječ o pukoj slučajnosti.

Ana Halk tvrdi da žene rođene na određene datume posjeduju izvanredne kvalitete kao što su snaga, neovisnost, prirodna sklonost za natjecanje, popularnost u svojim zajednicama, neumorna radna etika i obilje energije.

Nadalje, te žene pokazuju ogromno samopouzdanje u zagovaranju svojih uvjerenja, izazivajući zavist među muškarcima koji se bore da postignu ono što im dolazi bez napora.

Ovaj fenomen je osobito raširen među ženama rođenim 4., 7., 8., 11., 13., 17., 19., 25., 29. i 31. dana u mjesecu, osobito ako spadaju u horoskopske znakove Ovan, Bik , Lav ili Škorpion.