Jašar Ahmedovski, koji živi u prelijepom ljetovalištu Fetije u Turskoj, posjeduje raskošnu rezidenciju u koju se često povlači sa svojih nastupa. Sa sklonošću dijeljenju uvida u svoju raskošnu imovinu, redovito postavlja zadivljujuće fotografije na platforme društvenih medija.

Prema njegovim izjavama za medije, Jašar Ahmedovski je u ovoj zemlji zadovoljan svime, od hrane do mentaliteta, a ima i kuću s bazenom.

“Moje omiljeno vrijeme za posjet je u maju, kada je vrijeme divno. Međutim, nastojim izbjegavati velike vrućine. Obično ostajem oko petnaestak dana krajem maja ili početkom juna. Osim toga, obavezno se vraćam u septembru i oktobru.”

Pjevač je otkrio da je jedan od razloga zašto obožavaju ovo mjesto to što nudi sličan ambijent kao njihov rodni grad, s poznatim ljudima i kuhinjom. Mirna atmosfera i divno druženje dodatno pojačavaju privlačnost ove mondene destinacije, koja se razlikuje od turističkih područja poput Antalije.

Jašar je samouvjereno izjavio: “Posjedujem sposobnost učinkovite komunikacije, razumijevanja raznih riječi turskog s lakoćom. Moram priznati, napredujem u tom pogledu”, nasmijao se.

Nakon što je proputovao cijeli svijet kao muzičar, Jašar priznaje da još uvijek postoji nekoliko zemalja koje čekaju njegovo istraživanje.