Pojavljivanje fotografije Tamare Vučić na “Instagram” nalogu istaknutog glumca mnoge je iznenadilo. To je zbog činjenice da je poznata prva dama potajna o svom privatnom životu i ne otkriva često informacije o svojim vezama ili društvenim aktivnostima. Supruga predsjednika Srbije ima ograničenje kada treba razgovarati o svom svakodnevnom životu, uključujući svoje društvene interakcije i aktivnosti. Naime ona pokušava svoj privatni život čuvati dalje od očiju medija i javnosti ali joj to ne uspijeva uvijek. Ipak, povremeno uvid u njezin osobni život dobijemo putem objava na društvenim mrežama, kao što je nedavno bio slučaj.

Objava fotografije Tamare Vučić iznijela je u javnost značajan detalj iz njezina osobnog života. Naime, doznaje se da je poznati glumac Milorad Damjanović njen blizak prijatelj. Damjanovićev nastup u “Igri sudbine”, vrlo popularnoj seriji na našim prostorima, zarobio je srca mnogih gledatelja. Međutim niko nije znao da je on lični prijatelj prve dame Srbije.

“Za razliku od Orvela, ovo je okruženje ispunjeno emocijama” napisao je on u opisu fotke sa Tamarom.. Glumac, koji je stajao uz svoju prijateljicu u Beogradskom dramskom pozorištu, jezgrovitom i nedvosmislenom porukom izrazio je naklonost svojim suputnicima. Ovaj post je dočekan s ogromnim entuzijazmom njegovih pratitelja, koji su ga obasuli samo pohvalama u odjeljku komentara.

Iako se Tamara često viđa u ženskom društvu, očito je da je uspostavila pozitivne odnose i s muškarcima. Unatoč pretrpanosti raznim poslovnim obvezama, ona je dugo održavala ta prijateljstva. Iz ove objave je jasno da ih održava i dana danas što je za svaku pohvalu ako uzmemo u obzir sve obaveze koje ima.