Rezidencija Miloša Bikovića i Ivane Malić odiše mirom i sofisticiranošću, pružajući svojim stanovnicima mirno utočište.U medijima se uveliko piše  da Miloš Biković i Ivana Malić čekaju dijete, a prinovu bi trebali dočekati u studenom. Ovu radosnu vijest  jučer je i službeno potvrdio glavni glumac na svom Instagram profilu.

Glumac je započeo izražavajući oduševljenje zbog skorog dolaska svog djeteta. Ova značajna prilika je najvažnija u životu njega i njegove partnerice. Iako su namjeravali zadržati tajnost vijesti, invazivna priroda paparazza natjerala ih je da sve javno objave. “Izražavamo našu zahvalnost na toplim osjećajima i čestitkama. Naš iskreni zahtjev je da predstavnici medija i novinari podjednako poštuju našu odluku i svetost našeg osobnog postojanja. U prilikama u kojima odlučimo otvoriti ovu temu, budite sigurni da ću vas obavijestiti o tome”, zaključio je Biković.

Prepustimo se razgledanju doma Miloša Bikovića dok željno iščekujemo otkrivanje spola bebe. Podsjećamo, Biković je već nekoliko godina zaposlen u Rusiji, što znači da često ide na relaciji Beograd-Moskva. Kad dođe u glavni grad, odabere prebivalište na Dorćolu, gdje je njegovo momačko stanište otkako je Ivana stigla, pretvoreno u spokojnu luku ljubavi i spokoja.

Prema onome što smo mogli vidjeti na društvenim mrežama, čini se da Biković u svom domu ima malo ognjište. Zidovi koji okružuju kamin prikazuju razne ikone i stare fotografije, dok je dominantna shema boja svijetla i prozračna. Ovi detalji su potajno snimljeni iz Bikovićevih privatnih odaja i podijeljeni na društvenim mrežama. Glumac je napravio intrigantan izbor odabirom predimenzioniranih prozora i vrata koji se protežu od podnožja do vrha zidova u njihovoj rezidenciji, osiguravajući da u prostoru ne nedostaje prirodnog svjetla. Pitanje hoće li par nastaviti živjeti sa svojim djetetom ili će odlučiti izgraditi novi dom za svoju rastuću obitelj ostaje bez odgovora za sada. Također nije poznato da li par namjerava obaviti vjenčanje.