Jevrem Kosnić, bivši nogometaš koji je šest godina mlađi od Danijele Dimitrovske, s njom je već neko vrijeme u romantičnoj vezi.Poznato je da se par jako trudi zadržati svoju privatnost u srčanim stvarima. No, Danijela je nedavno donijela važnu odluku da se javno obznani svoju vezu s nogometašem i to službeno na društvenim mrežama.

Kako smo primijetili, prelijepa manekenka podijelila je sliku iz lifta na kojoj pozira sa svojim partnerom. Nakon objave nizali su se brojni komentari njezinih obožavatelja, od kojih su mnogi pohvalili bivšu suprugu poznatog voditelja Ognejna Amidžića, a sadašnju Jevremovu partnericu.

Komentari kao što su “žena zadivljujuće prirodne ljepote” i “žalosno je kada pojedinci svoju prirodnu ljepotu odluče zamijeniti umjetnim poboljšanjima” upućeni su o određenoj ženi. Osim toga, nizale su se i opaske poput “zgodan mladić kao što je on treba da ima mjesto uz tebe, a ne drvosječa” i “vas dvoje ste divan par, Amidža ti nikad nije bio dovoljno dobar”. Ostali komplimenti uključivali su opisivanje žene kao “božanstvene” i priznavanje pozitivnih promjena u njoj od razvoda. Sve u svemu, ljudi su primijetili da je par izgledao sretniji nego ikad prije dok su bili zajedno.

Podsjećamo, Ognjen Amidžić, bivši Danijelin suprug, otkrio je da njegova sadašnja partnerica Mina Naumović, koja je od njega mlađa sedamnaest godina, trenutno u drugom stanju, a par još uvijek ne želi otkriti spol. njihovog dijeteta. Ognjen i Danijela imaju sina koji živi sa manekenkom ali sa ocem redovno održava kontakt i prihvatio je i njegovu novu partnericu što dokazuju i slike sa ljetovanja koje je proveo sa njima.