Tisuće ljudi sinoć je prisustvovalo promociji albuma i koncertu Jelene Karleuše. Među publikom su bile i kolege glazbenici koji su ne samo podržali Karleušu, već su i posudili svoje glasove njenom nastupu na veličanstvenoj pozornici. Pop diva je nedavno izbacila u vrlo kratkom roku dva albuma i to nakon 11 godina pauze.

Koncert je započeo nadaleko hvaljenom pjesmom “Karlyb*tch”, a publika je uzvratila velikim odobravanjem. Nakon toga, nastavila je izvoditi odabire sa svoja dva posljednja albuma, koji su također postigli veliki uspjeh.  Ona je za medije rekla: Moja su se očekivanja u potpunosti ispunila. Iako je nakratko padala kiša, i dalje tvrdim da je ovo bila najuspješnija promocija albuma na našim prostorima. Nadolazeći koncert dio je ove promotivne kampanje i na rasporedu je sljedeće godine. Osim toga, koncert će biti prenošen na televiziji sljedeće subote. Kako prenosi Telegraf, Karleuša se ekskluzivno oglasila povodom skorog emitovanja njihovog albuma. Album će ove subote biti emitiran na šest nacionalnih televizija u regiji. Unatoč nesudjelovanju na natjecanju za Eurosong,

Karleuša je samouvjereno izjavila da je Eurovizija došla k njima, vjerojatno zbog regionalne promocije koju je album dobioOsim o svojim profesionalnim uspjesima, Jelena se ukratko osvrnula i na svoj privatni život, uključujući svoju obitelj i kćer Niku. Vrijedno je napomenuti da Nika jako cijeni svoju majku i jako je ponosna na njezina postignuća.

“Iskreno, nisam tip osobe koja voli izlaziti na proslavu i zabavu. Nedavno su mi, dok sam bila u backstageu, kćerke poslale poruku  i pitale me kada se vraćam kući. Obavijestila sam ih da se vraćam za 15 minuta, jer namjeravam provesti vrijeme s djecom. Moj život se može podijeliti u dva različita dijela: jedan se odnosi na moju sklonost prema Saturnu i kamenju, a drugi se tiče moje ljubavi prema porodici.

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️

♬ telo – ⚓

Moj osobni život je u oštroj suprotnosti s mojom javnom osobom. Nastojim se držati za sebe, više volim udobnost vlastitog doma i sve svoje vrijeme posvećujem svojoj djeci. Emocije su bile ogromne i za Niku i za mene, rezultirale su suzama radosnicama. Jelena je izrazila ponos i nije mogla suspregnuti suze.  Nika je na TikToku podijelila kratki video isječak s maminog koncerta. Na snimci se nalazi zanosna mlada žena koja graciozno pleše, a Nika je u opisu napisala sažetu izjavu: “Samo je jedna mama”.