Nataša Bekvalac postigla je pothvat kojem priželjkuju mnoge majke. S kćeri Hanom razvila je uzornu vezu majke i kćeri, u kojoj je uspostavila i autoritet i povjerenje. Kako je Bekvalčeva starija kći zašla u pubertetu i počela istraživati ​​svijet izvan svog doma, dvojac majka-ćerka odlučile su zajedno, ruku pod ruku, otići na koncert Jelene Karleuše. Ovaj događaj bio je dokaz snage njihove veze, koja im je omogućila da održe blisko i podržavajuće prijateljstvo. Jelena Karleuša je sinoć održala koncert na kojem su bili prisutni i njene kolege u velikom broju a Nataša je jedna od njih.

Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović su se za ovaj događaj uigrano odijevale, obje su odabrale crni komplet. Dok je Hana izašla s predimenzioniranim odijelom u kojem su se našli skraćeni sako i hlače nalik na pidžamu, Nataša se odlučila za odvažniji izričaj klasične boje. Odjevna kombinacija koju je odabrala sastojala se od tamnog kargo kombinezona u kombinaciji s prozirnim bodijem koje je nosila ispod.

Za ovaj događaj Nataša i njezina nasljednica potrudile su se uskladiti svoje nastupe, pa čak i frizure. Zbog toga su obje odabrale podignutu kosu, s tim da je Hana izabrala konjski rep, a njezina majka punđu. Obje osobe imale su dojmljiv izgled, a Nataša je imala izrazit osjećaj ponosa na modnu odluku svoje kćeri. Odjeća je bila suvremena i usklađena sa stilom mlađe generacije.

Hana, koja je bila nevjerojatno lijepa, radije se držala potajno pa je samo nakratko pozirala paparazzima uz majku. No, njezin šarm i skromnost nisu prošli nezapaženo prisutnima koji su bili očarani njezinom prisutnošću.