Unatoč tome što  sada uživa u novoj ljubavnoj vezi, atraktivni ugostitelj Bogdan Srejović i dalje se našao pod posebnom etiketom zbog svoje prijašnje veze s cijenjenom folk pjevačicom Cece Ražnatović. Zbog veze s renomiranom pjevačicom stekao je zao glas u srpskom društvu, zbog čega se često pojavljuje u domaćim tiskovinama. Zbog svog zgodnog izgleda postao je predmetom zanimanja žena koje su znatiželjne o svakom aspektu njegovih romantičnih veza.

Cecinog bivšeg partnera već duže vrijeme povezuju s brojnim poznatim ženama koje nisu odoljele njegovim primamljivim osobinama. No, već nekoliko mjeseci  je u romantičnoj vezi s televizijskom voditeljicom i bivšom natjecateljicom realityja koja mu je očito zarobila srce. Učestalost i dubina objava Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević na društvenim mrežama sugeriraju značajnu i iskrenu ljubavnu vezu. Čini se da je Bogdan prebolio Cecu i nastavio dalje sa svojim životom.

Nedavna ažuriranja koja sadrže intimne fotografije potaknula su nagađanja o mogućnosti njihovog vjenčanja, potaknuvši pitanja o tome razmišlja li par o braku. Nedavne fotografije s vjenčanja Jovanine rođakinje, koje je simpatična brineta podijelila na svom “Instagramu”, svjedoče o sve većoj bliskosti nje i bivšeg partnera Cece Ražnatović.

Očigledno je da su oni nerazdvojan par, koji se često nalaze zajedno, a čini se da bi njihova zajednica uskoro mogla biti zacementirana brakom. Jovana je uhvatila bidermajer  na jednom događanju, što bi moglo biti naznaka njihovog skorog vjenčanja. “Jovana je svoje želje izrazila pisanim riječima i podijelila nekoliko fotografija sa svojom dragom osobom. U poruku je uključila i rečenicu ‘Ajde sestro, neka treća seka uhvati moju’. Brojni pojedinci primijetili su da su postupci Jovane i Bogdana pokazali njihove iskrene namjere za budućnost. Samo će vrijeme otkriti pravi završetak njihove romantične priče.