Svojim obiljem vitamina i minerala, ovaj doručak ne samo da oduševljava okusne pupoljke, već i hrani tijelo, poboljšava zdravlje kože, kose i cjelokupni metabolizam.

Uključivanjem ovog svakodnevnog doručka u svoju rutinu možete učinkovito osloboditi svoje tijelo nečistoća i potaknuti zdravo čišćenje crijeva.

Ovaj koktel pruža apsolutno rješenje za usporenu probavu i zatvor, a istovremeno ciljano eliminira masne naslage, što rezultira zdravom ravnotežom težine. U roku od samo mjesec dana od uvođenja ovog napitka u svoju rutinu, možete bez napora skinuti 3-5 kilograma neželjene težine, uz značajno smanjenje masnog tkiva na trbuhu. Nadalje, ovaj pripravak potiče poboljšanje tena kože, snagu kose i zdravlje noktiju, kao i postupno toniziranje područja trbuha.

Za pripremu ovog doručka bit će vam potrebni sljedeći sastojci i alati:

Za ovaj recept trebat će vam otprilike 300 ml kefira ili nemasnog jogurta.

Preporučena veličina porcije zobene kaše je otprilike 2 žlice.

Uključite jednu žličicu lanenog sjemena koje je mljeveno.

U smjesu dodajte jednu žličicu kakaa u prahu.

Količina mesnatih suhih šljiva kreće se od pet do sedam.

Priprema za jutarnji obrok:

Kako biste osigurali bezbrižno jutro, preporuča se pripremiti doručak večer prije. Započnite prelijevanjem suhih šljiva s malom količinom kipuće vode (otprilike 100 ml). Ostavite ih da odstoje i namaču se 5-10 minuta. Za to vrijeme u posebnoj posudi pomiješajte zobene pahuljice, mljevene sjemenke lana i kakao. Nakon što ste temeljito izmiješali, prelijte smjesu kefirom ili jogurtom i sve promiješajte dok se dobro ne sjedini.

Uzmite debele šljive i sitno ih nasjeckajte, bilo pomoću blendera da ih napravite u pire ili ih snažno usitnite rukom. Nasjeckane šljive pomiješajte sa smjesom od prije, pazeći da se dobro izmiješaju. Stavite smjesu u hladnjak i ostavite da se ohladi.

Započnite dan tako što ćete ga izvaditi iz hladnjaka i uživati ​​u hranjivom i ukusnom doručku. Ubrzo ćete početi vidjeti zamjetne rezultate. U početku biste mogli osjetiti neke “zanimljive” osjećaje u trbuhu, ali budite uvjereni da će to nestati. Vaš će probavni sustav uskoro raditi precizno i ​​učinkovito!