Za otprilike mjesec do dva, Bogdana Ražnatović, koja je u trudnoći, na svijet će dočekati svog trećeg sina. Ona i suprug Veljko za novorođenče su odabrali ime Ilijan.

Prema medijskim izvorima, šuška se da je Cecina šogorica trenutno u sedmom mjesecu trudnoće, što može objasniti njenu smanjenu aktivnost na Instagramu u odnosu na ranije.

Stalna briga o dvoje male djece, danonoćna, nesumnjivo dodatno iscrpljuje simpatičnu buduću majku, što pokazuje i najnovija fotografija koju je Veljko podijelio na svom profilu.

Cecin nasljednik je, naime, obasuo hvalospjeve na račun svoje izabranice, govoreći s iskrenim divljenjem. Svi nisu mogli ne primijetiti Bogdanov poluosmijeh, kao i njeno blijedo i umorno lice, što je samo dodatno pojačalo njegovo uzbuđenje.

Nema sumnje da je Veljkova odabranica poduzela sve potrebne mjere opreza, pokazala visoku razinu odgovornosti i bila dobro informirana. Osim toga, uvriježeno je mišljenje da željno iščekuje dolazak trećeg djeteta kao priliku za zasluženi odmor.

Bogdana se nalazi u zahtjevnom razdoblju koje će potrajati, zbog čega s Veljkom razmišlja o petero djece. Unatoč tome što joj u kući pomažu dvije dadilje, kuharica i domaćica, ona shvaća važnost pažljivog razmatranja.