Pjevačica Nadežda Biljić 2009. godine proslavila se sudjelovanjem u četvrtoj sezoni glazbenog natjecanja Zvezde Granda.

Unatoč optimističnim projekcijama za njezinu budućnost, njezina se karijera nije odvijala kako je očekivala. Otisnula se u sferu glazbe, producirala je više pjesama, a povremeno je svojom prisutnošću krasila televizijske ekrane.

Za to vrijeme ušla je u brak i postala majka sina kojeg su ona i suprug od ljubavi nazvali Longo. Za to vrijeme Nadežda Biljić otvoreno je ispričala kako se susrela s velikim izazovom: borbom s ovisnošću o alkoholu.

Veliku je radost pronalazila u društvu drugih i uživanju u osvježavajućem piću. Međutim, ubrzo je otkrila da nema tolerancije na alkohol. Nažalost, njezino ponašanje dok je bila pod utjecajem nije bilo vrijedno divljenja.

Unatoč tome što nikad nije došla u stanje alkoholiziranosti, Nadežda je priznala da je bila sklona prekomjernom konzumiranju alkohola. Nadalje je spomenula da samostalno rješavanje ovog pitanja nadilazi njezine sposobnosti.

“Kako bih riješila svoju tjeskobu i strah, potražila sam stručnu pomoć i prošla godinu dana psihoterapije sa svojom porodicom.”

Srećom, svi nemili događaji koji su se dogodili u njenom životu sada su prošlost.

“Ono što je najvažnije je da sam uspješno riješila ovaj problem. Prošlo je gotovo pet godina otkako sam zadnji put popio ijedan gutljaj alkohola.”