Dok budete promatrali ružičastu nijansu koja krasi zidove, ruševnost objekta i napušteni ulaz, srce će vas sigurno zaboljeti od tuge. Ovdje je svoje formativne godine provela renomirana glazbenica Snežana Đurišić. Svjedočenje zapuštenosti i zapuštenosti stana doista je obeshrabrujuće. Međutim pjevačica na ovaj period svog života gleda sa nostalgijom i nosi lijepe uspomene iz njega.

Snežana Đurišić oduvijek je glasno govorila o ljubavi prema rodnom gradu Kraljevu. Isto tako, njeni sugrađani nikada nisu bili sramežljivi da iskažu ponos što je takva ugledna ličnost poput nje potekla iz Kraljeva, koja se svojim korijenima uvijek vraća s blistavim osmijehom. Kako je potvrdila sama pjevačica, prebivalište Snežane Đurišić u Kraljevu nosi mnoštvo dragih uspomena.

Snežana Đurišić i njen suprug Slobodan Gvozdenović sagradili su velelepnu kuću u Jajincima. Unatoč tome, otvoreno priznaje da sve češće posjećuje rodno Kraljevo, sa sve većim ponosom i nostalgijom u srcu.Snežana Đurišić živjela je u skromnom stanu s roditeljima u Kraljevu. Unatoč ograničenom prostoru, rado se prisjeća ovog razdoblja u svom životu kao onog ispunjenog dragim uspomenama i nepokolebljivom odlukom.


Uspjela sam upravljati mnogim odgovornostima bez ikakvih izuzetaka. Postizanje uspjeha u školovanju uz sudjelovanje u sportu bilo je obavezno i ​​nisam imao problema s pjevanjem ili sviranjem po potrebi. Međutim, znala sam da će se na kraju morati žrtvovati. Prilikom gostovanja u emisiji “Metar moga sela”, pjevačica je ispričala da je sva sjećanja na Kraljevo završavala širokim osmijehom. Prisjećanje na te godine, to vrijeme provedeno u druženju, igricama i pričanju anegdota, ne izmami mi osmijeh na lice. To su po njenom mišljenju bila lijepa vremena.