Jelisaveta Orašanin nije gubila vrijeme da se smjesti jer je odmah prionula na posao, a da nije ni raspakirala kofere. Prva točka njezina programa bila je 500. prikazivanje Hotela 88, predstave koja je izazvala medijsku pozornost cijele prijestolnice i ekipe časopisa Story. Unatoč dobroj volji, zanosna glumica strpljivo je odgovarala na sve upite, pa tako i one koji su se ticali njezine djece.Dojam je da o svojoj djeci, Petri i Bogdanu, koju je rodila u braku s košarkašem Milošem Teodosićem, govori nerado i rijetko. Međutim, stvarnost je sasvim suprotna.

Ona se ne žali žali, ona izražava uvjerenje da je majčinstvo transformativno iskustvo na bolje. Uživajući u svakom danu provedenom sa svojim ljubimcima, shvatila je i da je nedavnim povratkom suprugu i nastanjivanjem u svom domu u Beogradu došao trenutak da potraži posao.

S obzirom na brojne projekte koji su pred njom, ova je osoba poduzela mjere opreza kako njezine obveze ne bi negativno utjecale na dobrobit njezine djece, Petre i Bogdana. U tu svrhu angažirala je pomoć dadilje i poduzela sve potrebne mjere kako bi zajamčila da su njezina djeca dobro zbrinuta.

Prije nego što će šestu godinu zaredom nastupiti sa svojim dugogodišnjim suradnicima Andrijom Kuzmanovićem, Tamarom Krcunović i Vladimirom Aleksićem, podijelila je s nama detalje o svojoj obiteljskoj organizaciji, ali i taktičnom pristupu koji imaju ona i Teodosić. Također je govorila o svojim iskustvima iz inozemstva i raznim preprekama s kojima se suočavala. Poznato je da par trenutno živi u Italiji gdje kođarkaš ima angažman a Jelisaveta je na neko vrijeme bila pauzirala svoju karijeru.