Ivan Ivanović, poznati srpski voditelj i glumac, slavu je prvi put stekao u emisiji “Večeri s Ivanom Ivanovićem”. Od milja poznat kao “mali Čkalja”, težio je pronaći karijeru u kojoj bi mogao zaraditi novac za svoje vještine. Rođen je 22. listopada 1975. u Beogradu, odrastao je s obitelji i djedom u stanu koji se nalazi u naselju Braća Jerković. Unatoč životu u siromaštvu, Ivan i njegova obitelj su to mogli izdržati jer je to bilo zajedničko iskustvo svih u njihovoj zajednici. Roditelji su mu usadili važne vrijednosti kao što su neupotreba droga, laganje ili krađa.

Ivanov djed bio je značajna osoba u njegovom životu, a bilo je teško i kada je preminuo 1992. Ivan je u četvrtom razredu izveo šestominutnu stand-up točku u kojoj je spojio elemente iz predstave “Šok” s ulomcima iz Indexova radiodvorana zabavljajući publiku. U osmom razredu želio je ostvariti vojnu karijeru, zbog čega se prijavio za vojnu gimnaziju. Iako je prošao neke testove, nakon jedne noći provedene u karanteni otkrio je da to nije njegov pravi poziv. Naknadno upisuje Gimnaziju “Sveti Sava” s namjerom da studira medicinu. Međutim, na kraju je napustio tu ambiciju zbog svojih problema s biologijom i kemijom. Sa strašću prema kazalištu pokušao je postati glumac te je čak položio prijemni ispit za amatersko kazalište u “Krsmancu”. Ipak, smatrao je da su pravila u kazalištu prestroga. Zatim se prijavio na FDU, ali je odbijen.

Naposljetku se odlučio za studij prava na Pravnom fakultetu. U zaštitarstvu je radio trinaest godina, zarađujući skromnu plaću. Počevši kao čuvar kamiona na parkiralištu, s vremenom je postao osobni pratilac Vilija Montgomeryja, američkog veleposlanika u Beogradu. U tom periodu zarađivao je 5.000 maraka mjesečno. Dok je tražio dodatno zaposlenje, prijatelj Ivan Zeljković mu je pomogao u eksperimentiranju s malom proizvodnjom. Godine 2007. započeo je karijeru televizijskog voditelja, počevši s emisijom Cash Taxi na Fox TV-u. Nakon toga je vodio Survivor, a 14. svibnja 2010. počeo je voditi “Večer s Ivanom Ivanovićem” koja se već godinama emitira svakog petka navečer. Tijekom trajanja emisije, Ivan je intervjuirao niz domaćih i svjetskih poznatih osoba, uključujući Novaka Đokovića, Stinga i Briana Ferryja.

Staša Ivanović, kći Ivana Ivanovića, uzor je mladim ženama zbog svog zanosnog i nekonvencionalnog stila. Njezin izgled odudara od uobičajenog na društvenim mrežama, što je čini jedinstvenom i prepoznatljivom. Iako crpi inspiraciju za određene aspekte svog stila, u konačnici ostaje vjerna svojoj individualnosti.Staša je izazvala veliku pomutnju na društvenim mrežama kada je napravila naizgled sitnu promjenu na svom izgledu koja je imala izrazito pozitivan učinak. Naime, plavokosa žena obojila je obrve, dajući svom izgledu jedinstveni štih koji su drugi naveliko komentirali. Mnogi su s veseljem dočekali novi izgled Staše Ivanović, no neki su nagađali da je promjenu možda inspirirala Jelena Karleuša. Na svom posljednjem albumu Karleuša je promovirala trend plavo obojanih obrva, zbog čega su neki poveli usporedbe s novim izgledom Ivanović, inače kćeri Ivana Ivanovića.Zanimljivo je oko reakcije njenog oca na promjene koje je napravila, a šuška se da je inspiraciju crpila od Karleuše. To je ponajviše zbog činjenice da njezin otac i Jelena imaju dugogodišnju povijest razmjenjivanja uvreda te da su se čak susreli i na sudu.

Oglasi - Advertisement