Za one pojedince koje jako živciraju boce s čepovima koji se ne skidaju, postoji trik koji je uspješno prevario milijune ljudi.

Objava koju je podijelio korisnik TikToka izazvala je brojne reakcije gledatelja.

U razotkrivajućoj poruci istaknuo je kako su svi godinama pogrešno otvarali te boce, te je nastavio demonstrirati ispravan način otvaranja.

Kako biste izbjegli neugodnosti dok uživate u svom napitku, preporuča se okrenuti čep na suprotnu stranu nakon otvaranja boce. Ova jednostavna prilagodba dobila je pohvale od brojnih pojedinaca koji su izrazili frustraciju novim pakiranjem. Genijalni hack razveselio je milijune, mnogi su izrazili svoje zadovoljstvo, a drugi primijetili njegovu primjenjivost na sve vrste boca.

@srkisrb

jel volis cevape sa kajmakom ili bez?😂 #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #viral #fy #goviral #balkan #balkantiktok #fypシ゚viral #balkanfyp #balkanparents #balkancomedy #balkanmütter #comedyvideo #dragane #viralvideo

♬ Originalton – srkisrb

“Kao i svaki običan pojedinac, odvrneš čep, otrgneš ga i pojedeš sadržaj”, “Moram ovo probati”, “Uvijek sam razmišljao tko bi proizveo čep koji mi se neprestano sudara s nosom,” “I uvijek me čini nervoznim kad me okrzne po nosu”, “Ja osobno radije pijem iz obične boce bez čepa. Ovo je doista nervirajuće”, “Cijenim vaš trud u rješavanju ovog problema. Ovi čepovi me stvarno živciraju,” su među različitim izraženim primjedbama.

Važno je napomenuti da su od ovog mjeseca sve članice Europske unije dužne ukinuti odvojive čepove s plastičnih boca do tri litre i zamijeniti ih neodvojivim čepovima. Ova mjera ima za cilj smanjiti količinu plastičnog otpada, omogućujući da se boca i čep recikliraju zajedno u određenim centrima i objektima za recikliranje.