On je na svojoj platformi društvenih medija podijelio svoj detaljni plan sa pratiocima.. Danima je u fokusu Asmin Durdžić, koji je nedavno odlučio da stane na kraj stalnim spominjanjima njegove bivše supruge Aneli Ahmić i ostalih ukućana.

U nedavnoj objavi na Instagramu, Asmin je napravio značajnu najavu u kojoj je izjavio da je spreman da se pridruži “Eliti” na ograničeni vremenski period i da se suoči sa svima.

Hrabro je izrazio želju da se udalji od margine, predloživši umjesto toga da sjedne za crni sto na nekoliko sati. Asmin ima za cilj da predstavi svoju perspektivu, stupi u kontakt sa svim uključenim stranama, razjasni određene stvari i na kraju ućutka sebe.

On je posebno zatražio da se Đedović uzdrži od pominjanja Stanijinog imena nakon njegovog izlaganja. Iščekivanje da li će zaista učestvovati u rijalitiju ostavlja nas u neizvjesnosti.

Platforme društvenih mreža vrve od komentara koji spekulišu o potencijalnoj šokantnoj Anelinoj reakciji i haosu koji bi uslijedio u Bijeloj kući. Samo će vrijeme otkriti istinu.

Oglasi - Advertisement