Nemanja Stevanović je 2007. godine debitovao u muzičkoj emisiji „Zvezde Granda“. Njegov izgled je bio pravi spektakl, jer je bio mlad, talentovan i zgodan. Kao rezultat toga, njegova popularnost je naglo porasla i brzo je postao zvijezda, a njegove obožavateljice su bile zaljubljene u njega.

Tokom godina, izgled Nemanje Stevanovića je pretrpeo značajne promjene. Na vrhuncu slave bio je romantično povezan sa Milenom Ćeranić i oboje su se pojavili u jednom rijaliti programu. Nažalost, činilo se da je ova odluka imala negativne posljedice na njegovu karijeru.

U određenom vremenskom periodu odlučio je da se udalji iz javnog života i umjesto toga je svoju pažnju usmjerio na svoju porodicu, odnosno suprugu Jelenu i kćerku Mašu. Ipak, karijeru nije u potpunosti napustio, jer je istrajao u svojim pjevačkim poduhvatima. Ovako danas izgleda:

Podsjetimo, Nemanja se oženio ženom koju je video na jednom od nastupa. Nakon toga, par je dočekao svoje prvo dijete, Mašu, a Jelena nikada nije skrenula pažnju na sebe ni svojim ponašanjem ni aktivnostima.

Oglasi - Advertisement