Boba je od 1991. godine u braku s Lepom Brenom, poznatom pjevačicom jugoslavenske estrade, a zajedno su bili blagoslovljeni s dvojicom sinova, Viktorom i Stefanom.

Iz prethodnog braka bivši teniser ima sina Filipa, koji se vjenčao s talentiranom pjevačicom Aleksandrom Prijović. Proslavljeni tenisač, prvog je sina dobio 1985. godine sa suprugom Zoricom (Desnica) Nakić.

Filip povremeno na svom Instagram profilu podijeli slike na kojima je njegova majka. Na internetu se nedavno pojavila fotografija Zorice i Bobe sa malim sinom Filipom, koja je prije toga krasila naslovnicu jednog časopisa.

Rođena u bivšoj Jugoslaviji, Zorica Desnica, poznata i kao Zorica Nakić nakon udaje za proslavljenog košarkaša Ivu Nakića, vodi privatni život koji ostaje uglavnom neotkriven.

Nakon prvog razvoda, Zorica je ponovo pronašla ljubav i postala predana majka i supruga. Iz braka s Ivom blagoslovljena je s dvoje djece: sinom Mariom, koji ima golem potencijal u svijetu košarke, i kćeri Ivom. Zorici je kroz život bio prioritet da njezina djeca imaju sve što im je potrebno.