Identitet brata Žike Jakšića dugo je bio misterija uprkos njegovoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri. Iako se mnogo zna o životu Žike Jakšića, identitet njegovog brata ostao je nepoznat za mnoge.

Žika Jakšić je miljenik publike, koji svojim opuštenim i otvorenim držanjem osvaja publiku. Bez muke izaziva smijeh i zabavu, vješto povezuje učesnike renomiranih muzičkih takmičenja sa istomišljenicima.

Burne romanse Žike Jakšića često postaju tema razgovora, a on dosljedno pohvalno govori o svojim bivšim supružnicima. Iako je poznato da je radoznao o životima drugih, on pomno štiti detalje svog života od znatiželjnih očiju. Dakle, samo nekolicina odabranih zna da Žika Jakšić ima brata koji je talentovan pjevač.

Vladimir Jakšić Musa, član renomiranog rok benda “Revolvers”, postigao je ogromnu popularnost tokom 1990-ih. Najpoznatije pjesme benda, „Nema povlačenja, nema predaje” i „Brod na okeanu” osvojile su publiku i postale hitovi na top listama. Da li ste znali da je ovaj pjevač brat dosta poznatijeg Žike?

Oglasi - Advertisement