Svetlana Bojković se afirmirala kao veoma cijenjena ličnost u domenu domaćeg pozorišta i kinematografije, dok je njena kćerka Cece Bojković nastupila kao uticajna glumica velikog značaja.

Od početka svog postojanja dosljedno je pružala nepokolebljivu pomoć svojoj kćerki Katarini. Kako je ispričala poznata glumica, iskusila je bol svake mladenačke nevolje koju je pretrpila njena kćerka, ne jednom, već dvaput.

U borbi za njihovu djecu, kćer Cece Bojković izdržala je brojne izazove i nedaće.

“Dobila sam ogromnu podršku i od svog muža i od Kajinog muža tokom cijelog ovog putovanja i zahvalna sam što smo uspjeli savladati izazove. Mnogi pojedinci vode ispunjen život bez djece, i ja priznajem i cijenim tu činjenicu. Iako bi bilo lijepo imati unuke da nastave našu porodičnu zaostavštinu, Katarinina i moja životna priča je za mene zaista vrijedno iskustvo.”

Njena kćerka je izrazila duboku želju da postane majka, uprkos prethodnim izazovima u trudnoći. Ceca pak na svoju trudnoću gledala je kao na božanski blagoslov, ispunjavajući je ogromnom radošću.

Za vrijeme trajanja trudnoće zadržala je razmišljanje ispunjeno optimizmom i pozitivnošću. Kada je došlo vrijeme za porođaj, Bojković je to iskustvo opisala kao nešto transcendentno, skoro kao kosmički događaj.

Oglasi - Advertisement